Din grijă pentru copii: Gala Medical TALKS

Marți, 24 Octombrie, 4 elevi de la Școala Gimnazială de Arte nr.4 au participat cu bucurie la Gala MEDICAL TALKS – De la Specialist, la Părinte, un eveniment caritabil organizat de Asociația Din grija pentru copii. Suntem onorați și le mulțumim pe această cale pentru oportunitatea pe care ne-au oferit-o! Mulțumim doamnei Director Alexandra Nechita pentru susținerea și implicarea în astfel de 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗳𝗹𝗲𝘁𝗰𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶.

Evenimentul a adus în fața publicului o trecere prin etapele de 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝗰𝗼𝗴𝗻𝗶𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿, astfel că am reușit să creăm pe scena Sălii Luceafarul un moment artistic deosebit. Copii de vârste diferite au demonstrat că 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗶𝘂𝗹 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁 contribuie semnificativ la modul lor de 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 și totodată la 𝘀𝗹𝗲𝗳𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗶 lor. Mulțumim deopotrivă profesorilor noștri pentru dedicarea cu care își îndrumă elevii pe această cale despre muzică și frumos:

𝗔𝗹𝗲𝘀𝘀𝗶𝗮 𝗭𝗼𝗮𝗻𝗮, clasa a III-a, Pian – Profesor Amira Curus

𝗗𝘂𝗲𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗶𝗼𝗮𝗿𝗮𝗽𝗶𝗮𝗻𝗡𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗶, clasa a V-a, Vioară – Profesor Mirela Cumpanas si 𝗠𝗶𝗿𝘂𝗻𝗮 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗰𝗮, clasa a V-a, Pian – Profesor Ileana Avram

𝗔𝗻𝗮 𝗧𝘂𝗱𝗼𝗿𝗮, clasa a VII-a, Chitară – Profesor Ovidiu Pintilie